Naha milih urang

Kauntungannana Pabrik Pilem Haoen

10-years-experience

10 taun Pangalaman
Pilem pelindung Haoen didirikeun taun 2010, ngaliput lahan seluas 10.000 méter pasagi pabrik sareng ngagaduhan pujian ti konsumén urang. Grup kami disahkeun ku ISO9001 sareng BSCI, sareng sadaya pilem pelindung anu kami produksi kagungan sertifikasi Rohs sareng SGS.

Equipment

Alat-alat Precision Tinggi
Kami parantos ngenalkeun peralatan mékanika pangsaéna ti Jepang sareng Korea, ogé kami ngagaduhan lokakarya non-debu anu propésional sareng alat pamariksaan anu tepat.

team

Tim Khusus 
Kami gaduh departemén R & D khusus, ahli ngahasilkeun pagawé sareng staf Control Kualitas luhur pikeun mastikeun nyayogikeun sadayana jinis PE, PP, PET pilem pelindung kualitas luhur ka para pembeli di panjuru dunya.

price

Harga Pangsaéna
Pabrik urang parantos nyetél hubungan anu kuat sareng panyayogi matéri supados urang tiasa masihan harga anu kompetitif pikeun ngabantosan palanggan kami kéngingkeun bisnis anu saé.

certification-ico

Sértipikasi 
Grup kami disahkeun ku ISO9001 sareng BSCI, sareng sadaya pilem pelindung anu kami produksi kagungan sértipikasi Rohs SGS atanapi TUV.