KATEGORI

Produk unggulan

Tentang Kami

FILEM HAOEN PROTECTIVE nawarkeun rupa-rupa jeung rupa-rupa leuwih ti 500 film perlindungan anu maju pisan.
Pilem pelindung urang tiasa seueur dianggo ngajaga stainless steel, aluminium, logam pra-dilapis, lambar plastik sareng profil, keramik, karpét, laminasi hiasan sareng kaca sareng sajabana ngalawan goresan, tandana sareng karusakan nalika transportasi, instalasi sareng prosés ngalukis.
Komponén anu direkayasa khusus kami ngamungkinkeun ngarobih solusi pikeun permukaan masing-masing

Maca deui

Warta & Kajadian