Lajme

 • PET material quality problems

  Problemet e cilësisë së materialit PET

  Modeli i ylberit është një problem që haset shpesh me materialet e filmit mbrojtës PET, sepse sipërfaqja e materialit të filmit mbrojtës PET është forcuar dhe forcimi i nënshtrohet trajtimit me temperaturë të lartë, kështu që një shirit me ngjyrë do të formohet në sipërfaqen e materialit p kristal ...
  Lexo më shumë
 • Teoria e petëzimit të filmit mbrojtës

  Teoria e petëzimit të filmit mbrojtës
  Lexo më shumë
 • Çfarë është filmi mbrojtës sipërfaqësor?

  Edhe nëse nuk keni përdorur më parë një film mbrojtës për aplikimin tuaj, ju ndoshta jeni të njohur me praninë e tyre në shumë prej produkteve që blini çdo ditë. Deri tani, ju mund të keni pritur të gjeni një film mbrojtës në çdo i-Diçka të re, TV, monitor kompjuteri, ...
  Lexo më shumë
 • Llojet e filmave mbrojtës

  LDPE, ose polietileni me densitet të ulët, është lloji më i zakonshëm i filmit mbrojtës. Shtë bërë nga polietileni, i cili është lloji më i zakonshëm i plastikës. Siç mund ta merrni me mend nga emri, ekziston edhe një version i polietilenit me densitet të lartë (HDPE), i cili është më i rëndë, më pak fleksibël dhe më pak elastik - një ...
  Lexo më shumë
 • UDHIONZIME P FORR P USRDORIMIN E FILMAVE MBROJTSE

  Si të bëjmë petëzimin? Sipërfaqja që duhet të mbrohet duhet të jetë e thatë dhe e pastër (pa pluhur, vaj, etj.) Temperatura e petëzimit +10 deri + 30 ° C (vlen edhe për materialin që do të mbrohet). Si të zgjidhni nivelin e ngjitësit? Niveli i ngjitësit varet nga materiali që do të mbrohet dhe metoda e petëzimit, et ...
  Lexo më shumë
 • Si të zgjidhni film ose kasetë mbrojtës

  Lista kontrolluese që vijon është një udhëzim i përafërt që mund të përdoret për t'ju ndihmuar të zerosni filmin mbrojtës optimal për aplikimin tuaj të veçantë. Ju ndoshta do të dëshironi të vlerësoni dy ose tre filma të ndryshëm për të gjetur interpretuesin më të mirë për kërkesat tuaja. Më specifikisht ju mund të identifikoni ...
  Lexo më shumë