KATEGORIT

Produkte të veçuara

Rreth Nesh

FILMI MBROJTS HAOEN ofron një gamë të gjerë dhe të larmishme të mbi 500 filmave mbrojtës shumë të zhvilluar.
Filmi ynë mbrojtës mund të përdoret gjerësisht për të mbrojtur çelik inox, alumin, metal të veshur paraprakisht, fletë dhe profil plastik, qeramikë, qilim, laminate dekorative dhe qelq etj nga gërvishtjet, shenjat dhe dëmtimet gjatë transportit, instalimit dhe procesit të pikturimit.
Komponentët tanë të përpunuar posaçërisht lejojnë zgjidhje të personalizuara për sipërfaqe individuale

Lexo më shumë

Lajme & Ngjarje