Зошто да не изберете нас

Предности на филмската фабрика Хаоен

10-years-experience

10 годишно искуство
Заштитниот филм Хаоен е основан во 2010 година, зафаќа површина од 10.000 квадратни метри фабрика и добива толку многу пофалби од нашите клиенти. Нашата група беше сертифицирана од ISO9001 и BSCI, а сите заштитни филмови што ги произведовме имаа Rohs и SGS сертификати.

Equipment

Опрема со голема прецизност
Воведовме најдобра механичка опрема од Јапонија и Кореја, исто така, имаме професионална работилница за непрашина и прецизен инструмент за проверка.

team

Специјализиран тим 
Имаме специјализиран оддел за истражување и развој, стручни работници за производство и врвен персонал за контрола на квалитет за да обезбедиме снабдување со сите видови на PE, PP, PET високо квалитетни заштитни филмови до купувачите низ целиот свет.

price

Најдобра цена
Нашата фабрика воспостави силна врска со добавувачот на материјали за да можеме да ви ја дадеме конкурентската цена за да му помогнеме на нашиот клиент да стекне добар бизнис.

certification-ico

Сертификација 
Нашата група беше сертифицирана од ISO9001 и BSCI, а сите заштитни филмови што ги произведовме имаа Rohs SGS или TUV сертификати.