КАТЕГОРИИ

Избрани производи

За нас

HAOEN PROTECTIVE FILM нуди широк и разновиден опсег од над 500 високо развиени филмови за заштита.
Нашиот заштитен филм може широко да се користи за заштита на не'рѓосувачки челик, алуминиум, претходно обложен метал, пластичен лим и профил, керамика, тепих, декоративни ламинати и стакло итн. Од гребење, обележување и оштетување при транспорт, инсталација и сликање.
Нашите специјално дизајнирани компоненти овозможуваат прилагодување решенија за индивидуална површина

Прочитај повеќе

Вести и настани