Napa milih kita

Kaluwihan Pabrik Film Haoen

10-years-experience

Pengalaman 10 Taun
Film protèktif Haoen didegaké ing taun 2010, jembaré 10.000 pabrik persegi lan éntuk pujian saka para pelanggan. Klompok kami disertifikasi dening ISO9001 lan BSCI, lan kabeh film protèktif sing diprodhuksi duweni sertifikasi Rohs lan SGS.

Equipment

Piranti Precision Dhuwur
Kita wis ngenalake peralatan mekanik paling apik saka Jepang lan Korea, uga duwe lokakarya non-debu profesional lan instrumen inspeksi sing tepat.

team

Tim Khusus 
Kita duwe departemen R&D khusus, para ahli ngasilake tenaga ahli lan staf Kontrol Kualitas kanggo nyedhiyakake kabeh jinis film pelindung PE, PP, PET kanthi kualitas apik kanggo para pembeli ing saindenging jagad.

price

Rega paling apik
Pabrik kita wis nggawe hubungan sing kuat karo pemasok materi supaya bisa menehi rega sing kompetitif kanggo mbantu pelanggan entuk bisnis sing apik.

certification-ico

Sertifikasi 
Klompok kami disertifikasi dening ISO9001 lan BSCI, lan kabeh film protèktif sing diprodhuksi duweni sertifikasi Rohs SGS utawa TUV.