Bungkus tabrakan Adesif Diri

Katrangan singkat:

• Kanggo digunakake kanggo nutupi lan ngamanake kendaraan sampeyan ing macem-macem kahanan panyimpenan sementara.

• Gunakake kanggo nglindhungi area sing rusak ing kendaraan sing rusak saka elemen - njero ruangan utawa ruangan.

• Kunci bledug, udan, salju, angin lan liya-liyane supaya ngrusak interior sing larang lan utuh.


Detail Produk

Pameran Kita

Proses Produksi

Logistik Kemasan

Layanan khusus kanggo kita

Tag Produk

Bungkus tabrakan Haoen digawe saka sing angel, luwes, poto-adesif, film plastik bening sing digunakake kanggo nyegah kerusakan tambahan ing kendaraan utawa peralatan liyane sing nabrak utawa rusak sing bisa mbukak sawetara elemen kanggo sementara.

Collision Wrap ngidini pangguna cepet-cepet nutupi wilayah sing rusak nganggo alangi film plastik plastik sing tahan banyu lan UV.

Iki digunakake kanggo nutup jendhela sing rusak lan mbukak lawang lan nglindhungi interior mobil pelanggan.

Uga bisa ditempelake ing permukaan sing resik lan garing kayata logam, kaca, utawa plastik, lan permukaan interior lan kain.

Kasedhiya macem-macem pilihan bungkus plastik.

Werna warna luwih gampang dideleng lan bisa ditampilake tandha apa wae.

Spesifikasi:

Jeneng: film bungkus tabrakan
Kekandelan: 3mil, 3,5 mil, 4 mil5mil utawa kekandelan khusus liyane
Jembar: 18 ", 24", 36 ", lan 48"
Leng saka rol: 100 'nganti 300'
Werna: Transparanwarna biru utawa liyane
Aplikasi: nglindhungi interior mobil saka kahanan kayata: udan, reged, salju, over-spray, scrapes, karusakan transportasi

FITUR

1.SUPER STICKY ADHESIVE- Perekat sing kuwat ing bungkus tabrakan plastik iki suwene 45 dina, supaya mobil sampeyan tetep ditutup. Ora ana maneh tiba utawa diunekake!

2. DESAIN Tahan TEKTUR / TEAR- njamin kekuatan sing unggul supaya kendaraan sampeyan tetep aman. Bungkus kacilakan kanggo mobil iki cukup angel kanggo aman supaya udan, bledug, salju, lendhut lan liya-liyane ora ana ing kendaraan sampeyan.

3. MATERI TEBAL KUNCI - tutup jendhela mobil plastik iki supaya sampeyan tetep nutup mobil supaya bisa nglindhungi interior kendaraan kanthi aman.

4. GAMPANG KANGGO - cukup dipotong lan kupas kanthi gaweyan minimal nalika waktune bungkus dicopot

5.GUNAKAKE ING PUNAN KENE KENE ---- Ora mung kanggo mobil, bungkus tabrakan iki uga cocog kanggo omah, lawang, omah motor lan ing endi wae liya sing kudu disegel!

Proteksi UVI 6.90-HARI ----- nglindhungi interior lan eksterior kendharaan saka kerusakan srengenge lan kerusakan cuaca nalika ngenteni didandani.

1
4
2
3

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 无锡昊恩

    无锡昊恩1

    无锡昊恩2

    1.Warna

    图片1

    2. Ketebalan, jembaré lan dawa bisa disesuaikan
    Kekandelan: 25mik -150mikron
    Jembar: 200mm-2000mm
    Dawane: 20-2000m

    图片2

    3. Adhesi Khusus

     Kekuwatan Adesif

    Ruang lingkup aplikasi

    Ekstra Dhuwur

    Karpet, karpet mobil, profil aluminium sing dicet kusam, profil bledosan wedhi kasar, lsp.

    Dhuwur

    laminasi finish matte, panel komposit pungkasan aluminium, lembaran aluminium dilapisi finish matte, panel baja tahan karat dilapisi matte lsp.

    Sedheng

    lembaran aluminium galvanis, pabrik stainless steel polesan, lembaran aluminium rampung, marmer buatan, profil baja plastik, lsp.

    Sedheng-sedheng

    Papan mebel poliester, aluminium alus, ubin, lembaran logam dilapisi gloss, permukaan AC lan lumahing macem-macem peralatan rumah tangga dll.

    Kurang

    Lembar PVC, lembar ABS, Plat baja Cermin, aluminium anodized, papan plastik lan akeh produk liyane sing permukaan gloss dhuwur lsp.
  • Produk sing gegandhengan